Banner afbeelding Napoli GroningenBanner afbeelding Napoli GroningenBanner afbeelding Napoli GroningenBanner afbeelding Napoli Groningen

Smakelijk eten!

bij pizzeria ristorante Napoli Reserveren
Pizza’s & Pasta’s vanaf €8 ,50

Welkom bij pizzeria ristorante Napoli.

Welkom bij pizzeria Napoli. Bij ons is iedereen welkom: studenten, afgestudeerden, gezinnen en anderen die bijvoorbeeld iets te vieren hebben. U kunt kiezen uit pizza’s in alle soorten en maten, pasta’s, vegetarisch of met vlees en heerlijke lasagna’s.

Reserveren

Icon

De lekkerste Italiaanse pizza's en pasta's vanaf €8,50

Bekijk menu

Afhalen

Icon

Afhalen in het restaurant.

Thuisbezorgd

Icon

Uitgeroepen tot beste restaurant van Groningen door Thuisbezorgd!

Bestellen

Onze Italiaanse gerechten.

In het restaurant wordt gebruik gemaakt van twee verschillende menukaarten. Klik op een van de knoppen hieronder om het menu te bekijken.

Afbeelding op de website van Pizzaria Napoli Groningen

Pizzeria Ristorante Napoli

Pizzeria Napoli is gelegen in de Groningse Astraat en is zeer geliefd onder de studenten van de stad. Om onze Italiaanse gerechten te proeven kunt u een tafel reserveren of een bestelling plaatsen via Thuisbezorgd.

Afbeelding op de website van Pizzaria Napoli Groningen

Afhalen

Wilt u thuis de keuken van Napoli beleven? U kunt telefonisch een bestelling bij ons plaatsen en deze bij ons in het restaurant komen ophalen. Hiervoor kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 050 314 4991.

Afbeelding op de website van Pizzaria Napoli Groningen

Coronamaatregelen

Bij pizzeria Napoli werken we volgens de laatste richtlijnen van het RIVM. Zo houden wij het voor u en ons personeel zo veilig mogelijk.

Afbeelding op de website van Pizzaria Napoli Groningen

Tot snel!

We hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant voor een lunch, diner of voor het ophalen van uw bestelling. Tot snel bij pizzeria Napoli!